Голову депутатської групи «Новий Луцьк» Ірину Констанкевич ЦВК зареєструвала кандидатом у депутати до Верховної Ради. Про це вона написала у соцмережі Фейсбук.

Ірина Констанкевич - депутат лише з початку року, проте за цей короткий період має свої напрацювання у Луцькій міській раді.

«Шановні друзі у Fb, учора мене зареєстрували кандидатом у народні депутати. "Мушу" переважило усі інші аргументи. Мушу обстоювати те, з чим прожила півжиття і з чим зрослася: і наша культура, і освіта, і наші великі і малі університети... Є у цьому рішенні багато громадянського і не менше людського. Дуже не хочеться, щоб повторилося, як писав наш поет Розстріляного відродження Євген Плужник, "Ах, яка це безсмертна гармонія - революція, голод і війни... - і маленького людського серця агонія"... Одні зі зброєю на Сході боронили нашу землю, інші мають відстоювати ідеали і національні цінності у цивілізованій парламентській роботі. Тому наважилася на такий рішучий крок. І прошу вашого розуміння і підтримки», - йдеться у повідомленні.