Росіяни збираються або вже беруть участь у "Маршах миру" по великих містах Росії. «Марш миру» у Москві почнеться о 16:00 за київським часом. Пише ТСН.

Дивіться онлайн-трансляцію акції, а також репортажі з інших міст РФ, де вони відбуваються, тут: 


У Москві вже збираються учасники "Маршу миру" проти агресії Росії в Україні. "Ми передбачаємо, що в Москві у Марші візьмуть участь не менш як 50 тисяч осіб. Цей Марш стане природним продовженням і розвитком "Маршу миру", що відбувся у Москві 15 березня", - сказали організатори Маршу. Учасники акції мають намір вимагати припинення безвідповідальної агресивної політики російської влади.

"Ця політика не лише принесла війну на землю України, коштувала життя вже тисячам українців і росіян. На українській землі гинуть і потрапляють у полон військовослужбовці російської армії, зокрема строкової служби; це вже пряме, незакамуфльоване військове вторгнення, якому немає виправдання", - наголошують організатори акції, пише УНІАН. Зазначається, що політика Росії веде до наростання фашистських тенденцій в РФ, її ізоляції у світі, тяжким економічним наслідкам, основний тягар яких росіянам усім ще належить пережити. Також констатується, що така політика влади супроводжується посиленням політичних репресій усередині Росії, подальшим обмеженням прав і свобод російських громадян.