У неділю вранці луцька «Волинь» потренується у Луцьку й поїде до столиці на матч 7-го туру луцької «Волині» проти київського «Динамо». Матч відбудеться на НСК «Олімпійський» у понеділок 22 вересня, початок о 19.00. Дублери зіграють у неділю в Кончі-Заспі о 15.00. Про це повідомляє прес-служба лучан.

Статистика матчів «Волині» із «Динамо» не оптимістична для лучан. У чемпіонатах України суперники зустрічалися 26 разів. Двадцять одна перемога за киянами, чотири рази фіксувалася нічия й тільки одного разу, 8 травня 2003 року, перемогла «Волинь».

Матчі останніх сезонів тільки двічі ознаменувалися для «Волині» поразками із крупним рахунком 1:4. Так було влітку 2012 року у Києві та торік в листопаді у Луцьку. У решті матчів «Волинь» «кусалася» і «дряпалася» за очки. Навесні 2011 року у Луцьку тільки гол Шевченка на останній компенсованій до першого тайму хвилині приніс перемогу «Динамо» - 1:0. Цього року у березні погода і не вельми прихильне до господарів суддівство дозволило киянам повезти додому три залікових бали. Врешті, настав день 14 липня 2013-го і в стартовому матчі сезону «гримнуло» на пів-України: нічия 1:1 на НСК «Олімпійський» і тактично перегране «Динамо». А от у матчі-відповіді у Луцьку «волиняни» не встояли – 1:4. Світлий спогад з того матчу – гол Дмитра Нємчанінова, який прийняв пас від Матея й наче рукою закинув м`яча у дальній верхній кут.

Вгадати склад господарів буде дуже непросто. Адже у зв’язку із травмами та участю команди у Лізі Європи Сергій Ребров вочевидь піде на певну ротацію. У Португалії не грали Хачеріді та Даніло Сілва. Останній в суботу повернувся в загальну групу. Разом із Драговічем у центрі оборони зіграв юний Бурда. Так само напередодні гри із «Ріу Аве» травмувався Олександр Шовковський. У нападі Ребров може розраховувати і на Кравця, і на Теодорчика. Цікаво, що з двома гравцями "Динамо" перетинався у своїй кар`єрі центрбек лучан Івіца Жуніч. За грою поляка Івіца спостерігав у польскому "Тихи", хоч і не грав проти нього на полі, а з Драговічем Жуніч грав у юніорського складі віденської "Аустрії". 

Дискваліфіковані гравці відсутні у складі обох команд. До речі, у  цьому чемпіонаті в пасиві киян тільки одне вилучення і дві жовті картки.

«Динамо» у понеділок буде «злим» після 2:2 у 6-му турі чемпіонату із «Зорею». До слова, перед попередньою зустріччю «Динамо» й "Волині" кияни також грали із «Зорею» й програли 0:2!. Але водночас гравці Реброва будуть й впевненими у власних силах після 3:0 у Лізі Європі в Португалії (і тут є аналогії із матчем у листопаді 2013-го – перед поїздкою до Луцька кияни зіграли після перемоги 2:0 у Швейцарії над «Туном»).

Гра у ЛЄ відбулася у четвер, матч 7-го туру винесли на понеділок, тому часу для повноцінного відновлення у киян є предостатньо. Тим більше, що у «Динамо» вдосталь кваліфікованих гравців.

Отож, чекаємо яскравого матчу у понеділок. О 19.00 команди виведе на поле арбітр із Харкова Костянтин Труханов.

До слова, у вболівальників ще є шанс записатися у поїздку до Києва, аби підтримати «Волинь».

Пропонуємо вашій увазі й відеопрев`ю матчу: