51,8 тисячі тимчасових переселенців з Донецької та Луганської областей повернулися в свої будинки.
Частина жителів Донецької і Луганської областей, які на час проведення АТО покинули свої будинки і переїхали в інші регіони України, вже повернулися на Донбас. Станом на 22 вересня повернулася 51 тисяча 800 осіб. Про це повідомив глава Міжвідомчого координаційного штабу Держслужби з надзвичайних ситуацій Василь Стоєцький, передає прес-служба відомства.

За даними Стоєцького, тільки за минулу добу додому з різних регіонів України повернулися 2 тисячі 326 осіб, з яких значна частина - в Донецьку область.
"Останнім часом спостерігається тенденція реверсного переміщення людей: жителі Донбасу, які тимчасово покидали свої будинки, почали повертатися додому", - зазначили в ДСНС.
У той же час, за даними штабу, із зони антитерористичної операції в інші регіони України переселено 105 тисяч 400 осіб, у тому числі 35 тисяч 900 дітей, 15 тисяч 100 інвалідів і літніх людей.
Загальна кількість громадян України, переселених в інші регіони з Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, становить 16 тисяч800 осіб, у тому числі 4 тисячі 600 дітей, 1 тисяча 200 інвалідів та людей похилого віку.
Всього в регіонах України розміщені 122 тисячі 300 вимушених переселенців.