«Опозиційний блок» оприлюднив першу десятку кандидатів у народні депутати України для участі в нинішніх парламентських виборах.

В першу десятку Партії увійшли такі відомі політики як: Президент Всеукраїнського єврейського конгресу, Глава партії ВО «Центр» Вадим Рабинович, голова Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул, екс-генеральний директор «Азовсталі» Олексій Білий.

«Опозиційний блок» - це партія миру, це наш заклик до мільйонів співгромадян об'єднатися і зберегти єдність країни і життя людей», - заявив Вадим Рабинович. Він підкреслив, що учасники блоку - це не партії, а окремі політики, мета яких - зберегти Україну, захистити її громадян і відновити мир на її землі.

«Україна сьогодні в надзвичайно тяжкому становищі з часів Другої світової війни», - йдеться в заяві Вадима Рабиновича. - «Ця влада з першого дня втрачає території, вона не здатна керувати країною і наполегливо штовхає її в економічну прірву: тотальне зубожіння людей, колапс економіки, параліч в енергетиці. Країну привели до того, що людська смерть перестала бути трагедією. Тепер це статистика, цинічна і нелюдська. Ця влада не бачить очевидних речей і не чує цілі регіони», - зазначив Рабинович.

«Ми остаточно припинимо війну і відновимо Донецьку і Луганську області. Ми налагодимо діалог з сусідами. Це - запорука розвитку вітчизняного виробництва. Недалекість нинішнього керівництва призвела до зупинки сотень підприємств, пов'язаних багаторічними коопераційними зв'язками. Тисячі наших співгромадян втрачають роботу, зарплату», - заявив Вадим Рабинович.

«Опозиційний блок» має намір захищати інтереси української економіки: «Ніколи ще країна не була так беззбройна перед зимою. Нам пропонують повернутися в кам'яний вік - грітися біля багать і запасатися буржуйками. Але ми, на відміну від них, вміємо керувати державою. І ми не можемо стояти сьогодні в стороні. Ми забезпечимо тепло і світло в будинках українців. Ми збережемо робочі місця і захистимо інтереси української промисловості. Держава повинна зберегти для наших експортерів всі ринки, включаючи російський», - акцентував Рабинович.

«Опозиційний блок», за словами Вадима Рабиновича, бореться за єдність України, в якій голос кожного регіону буде почутий, і кожна область отримає права і повноваження. «Ми доб'ємося реальної децентралізації влади і розширимо права регіонів у тому обсязі, в якому це дозволить поліпшити там економічну і політичну ситуацію. Всі регіони отримають можливість вільно розпоряджатися більшою частиною своїх доходів. Тільки так ми збережемо країну єдиної і неподільної», - кандидат в народні депутати від «Опозиційного блоку».