Мобілізованим для участі в АТО волинянам фахівці ДФС в області передали бронежилети, комплекти одягу та взуття. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Бронежилети, спеціальний одяг, термобілизну, аптечки, взуття та розгрузки отримали члени родин працівників податкових інспекцій та ГУ ДФС у Волинській області, які мобілізовані для участі в АТО. До комплектів також увійшли термоси та каремати, що стануть в нагоді військовим під час служби на Сході України.
«В податкових інспекціях Волині та ГУ відомства чоловіки із тридцяти родин мобілізовані для участі в АТО. Ми розуміємо, що кожна сім’я хвилюється про життя і здоров’я своїх рідних, тому намагаємося знайти фінансові можливості для придбання мобілізованим найнеобхіднішого», - розповів в.о. начальника ДФС у Волинській області Віталій Чуй.
За словами керівника ГУ ДФС в області, за порадою щодо спорядження для участі в АТО фахівці ДФС в області звертаються до кадрових військових.
«Ми консультуємося з тими, хто вже пройшов службу у Збройних Силах, або має досвід військових дій. До одягу та іншого спорядження для учасників АТО особливі вимоги, оскільки умови служби надзвичайно складні. Кожна родина, члени якої нині мобілізовані, або несуть службу в зоні АТО, знають, що вартість спорядження для учасника АТО щонайменше 2-5 тисяч гривень»,- зазначив Віталій Чуй.
Нагадаємо, що минулого тижня фахівці ГУ відомства в області передали Луцькому військовому госпіталю медпрепарати, призначені для лікування і реабілітації поранених під час АТО на Сході України.