На минулому тижні під час перебування в Києві, голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик взяв участь у робочій зустрічі в Адміністрації президента. Під час зустрічі обговорили питання інформаційної безпеки України. Голови всіх областей одностайно підтримали пропозицію, що цьому потрібно приділяти більше уваги.

Володимир Гунчик вважає, що дане питання  є дуже важливим особливо зараз, коли бойові дії призупинені, про що він неодноразово казав. На думку губернатора Волині, Росія продовжує інформаційну війну проти України.

На минулому тижні в Києві відбулось перше засідання робочої групи, основною задачею якої є координація дій між силовими структурами, владою та ЗМІ з питань інформаційної безпеки. Губернатор ще раз наголосив на тому, що ніякої цензури проводитись не буде. Він зауважив, що зараз відбувається боротьба за інформаційний простір.

«Наші вороги сьогодні використовують кожну хвилину для того, щоб надавати неправдиву, спотворену інформацію для мешканців України. Ми повинні зайняти адекватну позицію, для того щоб відбивати ці атаки, і захищати свій інформаційний простір.» - додав Володимир Гунчик.