Протягом минулої доби на території області зафіксовано три дорожньо-транспортні пригоди, причиною яких стало грубе порушення Правил дорожнього руху. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.
Близько 12-ї години в чергову частину луцького міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вул. Карпенка-Карого 66-річний лучанин, керуючи велосипедом, під час перестроювання з правої смуги в ліво скоїв зіткнення з автомобілем «Шкода Октавія» під керуванням 23-річного місцевого жителя. У результаті велосипедист отримав тілесні ушкодження та доставлений у медичний заклад.
Ще одна дорожньо-транспортна, в якій тілесні ушкодження отримав водій двоколісного транспортного засобу, зареєстрована на проспекті Відродження. Прямуючи смугою зустрічного руху велосипедист, житель обласного центру, зіткнувся з автомобілем «Лексус-460» під керуванням 26-річного лучанина. Внаслідок автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження, після огляду госпіталізований у відділення травматології.
Окрім того, двоє осіб травмувалися внаслідок ДТП, яка відбулася близько 21-ї години в селі Тур Ратнівського району. 33-річний водій мотоцикла «VIPER», місцевий житель, не впорався з керуванням, не вибрав безпечної швидкості, в результаті чого впав на проїзну частину дороги. У результаті автопригоди водій отримав тілесні ушкодження та доставлений у Ратнівську центральну районну лікарню, а 31-пасажир після надання медичної допомоги не госпіталізовувався.
За фактами ДТП проводиться досудове розслідування.