Луцька міська рада доводить до відома фізичних та юридичних осіб, які мають у власності об’єкти нерухомого майна (будівлі, споруди), що використовуються ними у своїй господарській діяльності та знаходяться на земельних ділянках комунальної власності територіальної громади міста Луцька, про можливість викупу земельних ділянок під такими об’єктами нерухомого майна без застосування процедури конкурсних торгів (аукціону). Про це йдеться на сайті мерії.

Для отримання більш детальної інформації щодо умов та порядку викупу земельних ділянок комунальної власності у місті Луцьку, необхідно звернутися в департамент Луцької міської ради «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» (ЦНАП) за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35, або в управління земельних ресурсів Луцької міської ради за номером телефону (0332)777872.

При зверненні в ЦНАП необхідно мати копії або оригінали правововстановлюючих документів на об’єкти нерухомого майна (будівлі, споруди), що знаходяться на земельних ділянках, документів на користування земельними ділянками (договори оренди, акти на право постійного користування – при їх наявності), та витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку вищезазначених земельних ділянок при умові його отримання.