25-26 вересня у столиці Закарпаття, м. Ужгород відбувалася ХІІІ Міжнародна виставка – ярмарок “Тур’євроцентр-Закарпаття 2014″. Свій туристичний потенціал презентували Закарпатська, Волинська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Тернопільська, Одеська, Херсонська, Черкаська області, а також представники з Литви, Словаччини та Угорщини. Про це йдеться на сайті ОДА.
Об’єднану експозицію нашого краю було організовано департаментом туризму та інфраструктури облдержадміністрації.
Волинь привернула увагу учасників та гостей виставки широким асортиментом пропозицій волинських туроператорів та турагентів, багатим вибором путівників, карт-схем, інформаційних компакт-дисків, відпочинкових, екскурсійних програм.
Відтак, пропозиції щодо відпочинку в області представили ПРаТ «Волиньтурист», КП «Центр туристичної інформації та послуг у м. Луцьку», КП «Волинський обласний екскурсійно-методичний центр», ПП «Патріот» (Луцьк), база відпочинку «Фенікс» (ур. Гряда), Пансіонат «Шацькі озера» (с. Світязь) та Санаторій матері й дитини «Пролісок» (с. Грем’яче).
Цьогоріч у рамках виставки-ярмарку відбулась й низка тематичних конференцій та семінарів, на яких обговорювали проблеми й перспективи туристично-рекреаційної сфери. Не оминули й питання залучення коштів міжнародної технічної допомоги для розвитку цієї галузі.