Співробітниками УБОЗ УМВС України у Волинській області складено два протоколи про адміністративні корупційні правопорушення відносно голів ДВК Горохівського району. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.  

Перебуваючи на посадах голів ДВК сіл Мирків і Терешківці Горохівського району і свідомо не скликавши засідання комісії щодо визначення їх членами нарахування одноразової грошової винагороди, неправомірно отримали подарунки у вигляді одноразової грошової винагороди по 655 гривень кожна. Таким чином порушили вимоги ч. 1 ст. 6 та ч. 2 ст. 8. Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» та вчинили адміністративні корупційні правопорушення, відповідальність за які передбачена ч. 2 ст. 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Матеріали адміністративних справ відносно посадових осіб направлено на розгляд до Горохівського районного суду.
До уваги громадян. З питань виявлення фактів кримінальної та адміністративної корупції просимо звертатися до УБОЗ УМВС за телефоном: 25-40-69 (цілодобово).
Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинність МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри - http://www.guboz.gov.ua/corrupt.htm