Громада Свято-Покровського храму УПЦ КП села Маяки зробила черговий подарунок для воїнів батальйону територіальної оборони «Айдар», які нині на передовій у зоні бойових дій. Пишк Вісник і К.

Настоятель церкви отець Михайло поєднує службу Богові з волонтерською діяльністю. Щомісяця прихожани храму з сіл Маяки та Сирники збирають кошти на потреби військових. Нещодавно отець Михайло з однодумцями повернулися з чергової поїздки на передову. Для батальйону «Айдар» він доставив придбаний за пожертви прихожан мікроавтобус «Фольксваген Т-4». Дорогою волиняни заїхали ще на шість блокпостів українських силовиків, куди доставляли передачі від самооборони: продукти харчування, воду і таблетки для дезінфекції води. У кінцевому пункті призначення у місті Щастя, де базується батальйон «Айдар», отець Михайло освятив капличку, яку бійці обладнали в одному з приміщень штабу підрозділу.

Громада Свято-Покровського храму Маяків висловлює вдячність власникам і працівникам СТО «Бус-Сервіс», які за власний кошт і власними зусиллями відремонтували закуплений за пожертви прихожан мікроавтобус «Фольксваген». Нині ним уже користають бійці «Айдару». Прихожани храму, тим часом, збирають кошти на ще один автомобіль для військових.