В Одесі нардепа Нестора Шуфрича, якого сильно побили, і депутата Одеської обласної ради Миколу Скорика супроводжували люди, причетні до побиття активістів і журналістів 19 лютого. Про це заявив голова Одеської ОДА Ігор Палиця. Пише ТСН.

Він додав, що міліція встановлює людей, які були із Шуфричем і з депутатом обласної ради Миколою Скориком. Палиця розповів, що ці особи стояли за спиною Скорика й мали повну можливість забезпечити безпеку Шуфричу, але поки їм не дали "відмашку", вони цим не займалися. Голова Одеської ОДА додав, що ці люди були помічені під час побиття журналістів і активістів 19 лютого на сходах Одеської облдержадміністрації. Палиця переконаний, що у вівторок ці люди прибули зі Скориком і Шуфричем "для створення чергового конфлікту, що їм успішно вдалося".

Голова Одеської ОДА зауважив, що він "не настільки цинічний, щоб думати, що таке може відбутися". "Десь можливо, помилився я – не оцінив рівень цинізму Шуфрича і Скорика", - сказав голова ОДА.За його словами, тепер буде простіше розслідувати інцидент із побиттям журналістів. Мовляв, хто "їх все-таки привів 19 лютого", - пише УНІАН.