Батальйон Азов оприлюднив відеозапис, на якому показано, як його бійці ходили в розвідку під Іловайськом. Про це пише Корреспондент.net.
На кадрах видно, що бійцям батальйону доводиться пробиратися між покинутими фермами, зруйнованими госпбудівлями і ховатися в руїнах від куль і снарядів сепаратистів.

В описі до відеозапису йдеться, що події на ній відбуваються в селі Грабське (Амвросіївський район, Донецька область), розташованому за два з половиною кілометри від Іловайська.

Судячи з усього, кадри були зняті на екшн-камеру, закріплену на амуніції одного з бійців.

Як відомо, село Грабське розташоване на північний захід від Іловайська.

Як повідомляв Корреспондент.net, бійці добровольчих батальйонів увійшли в Іловайськ 18 серпня. Проте 26 серпня стало відомо, що кілька загонів добровольчих батальйонів в Іловайську потрапили в оточення.

У Генпрокуратурі заявили, що під Іловайськом загинули мінімум 200 українських військових, проте пізніше комбат Донбасу Семенченко заявив, що втрати під Іловайськом складають більше тисячі військових.

Тіла загиблих військових продовжують знаходити волонтери. Так, пошукова група Всеукраїнської громадської організації Союз Народна пам'ять повідомила, що з моменту початку роботи місії, 2 вересня, в зоні АТО були виявлені і ексгумовані останки 94 осіб, 93 з яких були українськими військовослужбовцями.