Стрімкий темпоритм життя сучасної людини залишає усе менше вільного часу. І саме тому українці все більше надають перевагу купівлі товарів через інтернет. Замість того, щоб по кілька годин витрачати на походи по величезних торгових цетрах і супермаркетах, набагато зручніше у будь-який вільний час вибрати товар не виходячи з дому. Найперша і головна перевага – це економія часу. Шопінг можна здійснювати у будь-який зручний для Вас час, у будь-якому місці. Електронні магазини працюють цілодобово і без вихідних. Зекономлений час краще провести з близькими, відпочити чи розважитись. 
Навіть попри те, що дехто іще сумніваються у безпечності та надійності такої купівлі, усе більше українців переконуються у перевагах онлайн-купівлі. 
Однією з очевидних переваг інтернет-магазину є ще й можливість придбання товару не виходячи з дому. Це допоможе заощадити багато часу для потенційного покупця. Адже при цьому як немає необхідності витрачати час і гроші на проїзд, розшукувати по усьому місту магазини, що торгують необхідним асортиментом, шукати місце для паркування або чекати громадського транспорту, стояти в довгих чергах супермаркету.
Зокрема, у нашій статті піде мова про телефони. Сучасний ринок пропонує безліч моделей різноманітних фірм пристроїв для стільникового зв'язку. Мобільні технології розвиваються настільки швидко, пропонуючи усе нові вдосконаленіші та більш функціональні пристрої, що вгнатися за ним споживачу просто нереально. 
Саме китайські виробники швидко як ніхто реагують на побажання споживачів і регулярно впроваджують нові технології у випущені мобільні телефони, чого не скажеш про їхніх західних конкурентів. 
Спираючись на це, можна з упевненістю сказати, що виробники китайських телефонів досягли хороших результатів, розробляючи та впроваджуючи нові технологічні рішення. 
Українці вже призвичаїлися до того, що у нашому столітті, майбутнє якого тісно пов'язане з технічними засобами, мати мобільний телефон - це не розкіш, а обов'язок. 
І найзручніше прибати такий мобільний телефон можна, скориставшись інтернетом. На сайті можна знайти всі представлені на ринку телефони. Головне - це не купувати телефони «з рук», адже незрозуміло, що це за пристрої, звідки вони взялися і скільки вони вам прослужать. 
Таким чином, питання, як купити телефон, не повинен хвилювати покупця, на відміну від того, який же телефон придбати. Якщо потрібен апарат, щоб дзвонити, писати смс, користуватися інтернетом, то навіщо переплачувати за це?
Уже загальновідомо, що китайські телефони мають ряд суттєвих переваг перед аналогічними пристроями європейських та американських брендів. Перша і найголовніша з яких - це значно нижча ціна при тому, що дизайн не поступається оригінальним відповідникам. Крім того, китайські виробники оснащують пристрої, які вони випускають, безліччю цікавих і корисних функцій.
Зараз на ринку величезна кількість різних моделей стільникових апаратів, наприклад, Nokia, Samsung, iPhone. Але той же телефон коштує на 500 - 1000 гривень дешевше, якщо брати хоча б торішню модель. Погодьтеся, що платити такі гроші за стільниковий телефон - це багато. Саме тому, особливо останнім часом, активно стали користуватися попитом китайські телефони. Адже, дійсно, можна купити китайський телефон в 4 рази дешевше, ніж його оригінальна версія. Це основна перевага китайських телефонів. 
Крім того, якщо китайська репліка пристрою виготовлена якісно, за зовнішнім виглядом копія нічим не відрізняється від оригіналу, і більшість людей не помітять різниці. І у сумлінних дистриб'юторів протягом року, як і на будь гаджет, на китайські моделі також буде поширюватися гарантійне обслуговування. 
Наступна перевага китайських телефонів полягає в тому, що китайці люблять додати нових функцій в стандартний пакет, яких в звичайному телефоні немає, таких як, наприклад, радіоприймач, телевізор, дві сім карти. 
Таким чином, купити китайський телефон- це можливість заощадити Ваші кошти, а також отримати якісний телефон з додатковими послугами, зовнішній вигляд та функціональність якого не відрізнятимуться від оригінального мобільного пристрою.