Волинянина притягли до кримінальної відповідальності за те, що він залякуванням та побоями вимагав гроші зі студентів. У такий спосіб «рекетир» промишляв у гуртожитку № 1 Луцького національного технічного університету.

Напідпитку розбишака вимагав гроші в одного з хлопців, який проживав у гуртожитку. Чоловік вимагав, щоб той негайно скинув йому на картку Приватбанку 1000 гривень. Стягнувши його з ліжка, хуліган вивів жертву в туалет і почав бити  кулаками в нирки, печінку і обличчя.

Під час лупцювання він змушував юнака перевести за допомогою веб-сайту банку переказати зі свого рахунку на його власний рахунок гроші в сумі 1000 гривень. Хоча хлопець переконував, що він не може виконати цю операцію. Вивівши бідолаху на гуртожитську кухню, вимагальник вдарив його ногою, а коли той упав, почав його бити кулаками. Коли юнак хотів підвестися, вимагач ногою розбив йому щелепу.

Коли хуліган зрозумів, що гроші відібрати йому не вдасться, він  вивів іншого хлопця на кухню і почав бити кулаками в голову і живіт, вимагаючи, щоб уже той дав йому 1000 гривень або здав свій ноутбук в ломбард. Вигнавши молодика кулаками з кімнати, забіяка продовжував  бійку. Шантажист кулаками і ногами бив потерпілих. Одному з них розбив носа і вдарив два рази головою об стінку від чого той втратив свідомість. Далі він почав його копати в нирки, живіт та грудну клітку від чого потерпілий втратив рівновагу.

Не витримавши знущань, хлопець погодився на всі умови. В той же день вони двоє пішли в ломбард для того, щоб здати ноутбук, за який обвинувачений забрав в потерпілого 1400 гривень.

За висновком судово-медичної експертизи в потерпілого був струс мозку.

На судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав, відшкодував усі завдані збитки і витрати на лікування. Луцький міськрайонний  суд Волинської області призначив підсудному іспитовий строк тривалістю 3 роки.