Лише через 13 років притягнули до кримінальної відповідальності волинянина через те, що він ледь не вбив кухонним ножем продавчиню магазину і весь цей час переховувався від міліції.

У вересні 2001 року після того як місцевий магазин в смт. Стара Вижівка зачинився двоє мужчин нахабно почали вриватися, де після робочого дня прибирала прибиральниця. Відчинивши їм двері працівниця мало не поплатилась життям. Вона думала, що клієнти бажають щось придбати. Хоча вони поводили себе зухвало, на зауваження не реагували. Після чого між ними відбулася словесна перепалка і шарпанина, яка переросла в бійку. Раптово хуліган схопив з прилавка кухонний ніж і вдарив ним в спину потерпілого. Після  чого забіяки повтікали.

Одного з них Старовижівський районний суд засудив ще у 2002 році. Так як інший спільник втік в Луцьк і там переховувався від правоохоронніх органів, його вдалося затримати лише через 13 років.

Старовижівський районний суд Волинської області засудив до п’яти  років позбавлення  волі з іспитовим строком тривалістю два роки за хуліганство і нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження.