На Ягодинській митниці запропонують виміряти час проходження митного контролю
В міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин-Дорохуськ» відбулася зустріч представників митних служб України та Польщі за участю прикордонних служб обох країн. Її учасники обговорили можливість покращення та прискорення темпів перетину кордону.  Про це повідомляє прес-служба відомства.

З ініціативи польських колег, в період з 15 по 17 жовтня 2014 року в пункті пропуску «Ягодин-Дорохуськ» будуть проведені спеціальні контрольні процедури.
«Протягом трьох днів всім, хто перетинатиме українсько-польський кордон у зоні митного поста «Ягодин-Дорохуськ» пропонуватимуть спеціальний бланк вимірювання часу. В такий спосіб фахівці митної служби України та Польщі вивчатимуть реальні показники перебування на митниці подорожуючих у легковому транспорті, на мотоциклах та велосипедах», - зазначив в.о. начальника Ягодинської митниці Міндоходів Андрій Іванович Андрейків.
Довідково : проведення таких контрольних процедур передбачено ст.16 Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про співробітництво під час здійснення контролю осіб, товарів і транспортних засобів, які перетинають українсько-польський державний кордон. Угода підписана у м. Києві 25 червня 2001 року.