Вчора, 14 жовтня,  близько 18 години вечора в центрі міста горіла одна з агітаційних політичних палаток. Вже традиційно на час кожної передвиборчої кампанії територія біля Палацу учнівської молоді перетворюється на агітаційний майданчик для різних політичних партій та кандидатів у депутати. До виборів у Верховну Раду України тут теж щодня встановлюють багато агідпалаток. Пише Про Ковель.

За словами заступника голови ради ГО Всеукраїнське громадське об’єднання комітету громадського спротиву Ігоря Пініса, матеріал покриття конструкції, яка й постраждала, виготовлений не з легкозаймистої речовини, тому вогонь швидко помітили і ліквідували.
На місце події приїхали за викликом працівники міліції, служби безпеки України. Після ретельного огляду палатки правоохоронці відшукали в тому місці, звідки почало диміти, агітаційні газети іншої політичної сили, агітатори якої розмістилися поряд. На думку працівників міліції, ймовірно, злостивці підпалили літературу та підкинули її. В тому кутку палатки ще лежав змотаний прапор України. Він теж постраждав.
Наразі міліція проводить розслідування.