“В період підготовки до опалювального сезону значну увагу зосереджено на здійсненні енергоощадних заходів у будинках міста. Адже у зв'язку зі складною ситуацією в державі необхідно максимально зробити все можливе, аби лучани мали тепло у своїх домівках. Зараз працівники підприємства здійснюють ізоляцію труб гарячого водо- та теплопостачання. Такі роботи вже виконано у будинках № 2 на вул. Мазепи, № 19 та 42, що на пр-ті Соборності”, - повідомляє заступник директора ЖЕК № 8 ЖБК Ольга Возняк. У планах — продовжити реалізацію енергоощадних заходів у житлових будинках міста. Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Продовжувались роботи й з ремонту покрівель. Так, відремонтовано дахи, вхідні дашки та сходові клітки за такими адресами: вул. Мазепи, 2, Воїнів-Інтернаціоналістів, 2, Верещагіна, 5, Кравчука, 26, пр-т Соборності, 30а, 31, 40.

З метою профілактики системи водопостачання здійснювали заміну засувок, вентелів, труб у будинках за такими адресами: вул. Гордіюк, 45, Воїнів-Інтернаціоналістів, 4, Кравчука, 3, Коперника, 66а, Мазепи, 2, Чорновола, 2, пр-ті Соборності, 15, Відродження, 45а, 49, Волі, 49.

Також працівники підприємства здійснили ремонт цоколя у будинках на вул. Ветеранів, 7, 9, Воїнів-Інтернаціоналістів, 4, пр-ті Соборності, 31.

“Розчищували підвальні приміщення на вул. Мазепи, 2, Кравчука, 26, пр-ті Соборності, 20а”, - повідомляє заступник директора підприємства.

Окрім цього, здійснювали благоустрій прибудинкових територій, зрізували аварійні та сухі дерева.