Лікарі приголомшують жахливою статистикою – цього року в Україні через зіпсовані м'ясо та інші продукти отруїлися майже 120 людей.І близько півсотні – померли. Водночас лише один відсоток громадських закладів харчування можуть повністю гарантувати якість та безпечність продуктів, а також здоров'я свого персоналу, який і готує та подає їжу клієнтам. Про це йдеться в сюжеті програми "Територія обману", - повідомляє ТСН.

Ветеринарна міліція постійно проводить рейди по кафе, ресторанах, аби виявляти ті заклади, які труять своїх клієнтів. І – закривають такі "забігайлівки". Що знаходять правоохоронці в київських ресторанах  

А знаходять протухле м'ясо, недоїдки в холодильниках, прострочені продукти та купи сміття. В таких умовах не те що їсти, до рук брати харчі небезпечно.

Офіційної статистики немає, але, як кажуть лікарі, лише 1% закладів харчування – а це ресторани, фастфуди, кафе - можуть повністю контролювати якість продуктів, безпечність їжі таздоров'я свого персоналу. Усім іншим, виходить, байдуже, що вони продають, кому, як і хто від цього отруїться чи помре.

ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ