Народний депутат Степан Івахів, який балотується по 21-му виборчому окрузі, використовує діяльність благодійного фонду «Патріоти Волині» для агітації виборців на свою користь. Хоча публічно представники штабу кандидата заперечують причетність політика до організації. Про це повідомили спостерігачі Громадянської мережі «ОПОРА».

Зокрема, 10 жовтня Степан Івахів виступив перед виборцями у Любитові Ковельського району. Він звітував про депутатську діяльність, зауваживши, що не голосував за диктаторські закони 16 січня. На завершення зустрічі кандидат наголосив, що в період виборчої кампанії не має права роздавати подарунки. Тому право виконати цю приємну місію надав своєму помічнику Валерію Черкасці, який назвався представником благодійного фонду «Патріоти Волині». Сам Степан Івахів покинув приміщення, де розпочалась роздача подарунків і конвертів виборцям і установам округу.

Подібні зустрічі відбулися і в інших населених пунктах.

Відзначимо також, що вся друкована агітаційна та інформаційна продукція кандидата пов’язується із діяльністю благодійного фонду. На всіх таких матеріалах надруковано логотип або назва фонду. Крім того, у звіті про роботу народного депутата окремий розділ присвячено саме діяльності благодійного фонду. Таким чином у виборців немає сумніву кому належить благодійний фонд.