Російські окупанти міста Новоазовськ Донецької області без масок перед відеокамерою заявили про похід на Львів. Про це повідомляє інтернет-портал «А4».

Людина у військовій формі з вираженим російським акцентом також представив своїх бойовиків.

Нагадаємо, що військові експерти, які аналізують поведінку російських армійських підрозділів, які діють спільно з угрупованнями бойовиків, наголошують на планах Кремля за будь-яку ціну створити коридор по суші до Криму. Для цього їм потрібно захопити Маріуполь. Напередодні зими, коли через Керченську переправу у зв'язку з погодніми умовами не зможуть доставляти продукти та іншу провізію, росіяни можуть зважитися на прорив. Концентрацію російських військ спостерігали як на півночі Криму, так і біля Новоазовська.

Так, на початку жовтня цього року координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомляв, що підрозділи регулярної армії РФ зосереджуються в районі Докучаєвська – Новотроїцького – Ольгинки й Новоазовська. А перекинуті раніше у ці місця підрозділи посилюють бронетехнікою й артилерією. Також у район Докучаєвська прибув конвой постачання – до 30 вантажних автомобілів.

Сумнівно, що цю заяву треба сприймати на повному серйозі – радше вона має пропагандистський характер для підняття бойового духу терористів і їх прихильників.