У Луцьку на проспекті Соборності одночасно сталося дві дорожньо-транспортні пригоди, одна з яких за участі 5 автомобілів.

На виїзді з вулиці Соборності поблизу Завокзального ринку водій машини марки «Мерседес» не вибрав безпечної швидкості і врізався у припарковану зліва машину. За нею чоловік зчухрав ще дві автівки від чого «Мерседес» занесло і розвернуло. Однак по інерції автомобіль продовжував рухатися і зачепив «Шевроле».

Кермувальниця «Шевроле» розповіла, що вона саме пригальмувала, аби дозволити припаркуватися блакитному …

«Я почула сильний звук від удару, дивлюся в дзеркало заднього виду і думаю хоч би мене не зачепив. Але він видно дуже швидко їхав бо його розвернуло і занесло аж до мене. Це все була секунда діла», - розповіла водій «Шевроле».

На місці аварії працює патруль ДАІ і з’ясовує деталі автопригоди. Автомобіль «Мерседес», який вочевидь і став винуватцем ДТП постраждав найбільше і з місця пригоди його забрали на евакуаторі.

Інформації про постраждалих наразі немає. На місці пригоди, окрім ДАІвців справно працюють і представники страхових компаній.

У результаті того, що внаслідок аварії була перекрита ціла гілка автодороги – на проспекті Соборності утворилася тиснява.

Як наслідок – ще одне ДТП буквально за кілька метрів від попереднього. На мосту, що біля гіпермаркету «Там-Там» легковий автомобіль врізався у маршрутне таксі. Однак журналістам не вдалося зафіксувати деталі ДТП, позаяк до приїзду ЗМІ учасники автопригоди роз’їхалися.