Сепаратисти оточили українських військових на чотирьох блокпостах з 29-го до 32-го. У наших не залишилося боєприпасів, харчів та води. Хлопці просять допомоги, пишуть повідомлення усім знайомим. Про це пише Gazeta.ua.

"Терміново! Телефонують бійці з 29-32 блокпосту, Дев'ятий батальйон Вінницької територіальної оборони опинився в котлі, ні води, ні їжі вже немає. Поступив ультиматум від бойовиків: або військових вб'ють, або вони мусять здатися в полон. Бо їх знищать. 32-й блок-пост під Слов'яносербськом. Інші повідомили, що знаходяться в районі між Лисичанськом та Попасною в оточенні", - написав Андрій із батальйону 3008.

Військове керівництво держави заперечує, що наші знаходяться в полоні та в оточенні. Наполягають, що то неправда. Таким чином просто сіється паніка та робиться інформаційна війна. Нашим військовим надійшла допомога - і харчі, і техніка.

"Всі живі та здорові. То російські спецслужби працюють, аби українці думали, що у нас не все гаразд. Сам сьогодні з десяток таких повідомлень отримав бійців. Ми в Краматорську, на завтра планується важлива операція, завтра й розповім подробиці. Зараз запевню, що позиції наших хлопців не видам, аби не нашкодити їм", - прокоментував Владислав Селезньов із Міністерства оборони.

Із бійцями, які надсилали смс-повідомлення, вдалося зідзвонитися. Підтвердили, що вони в кільці, їх обстрілюють уже п'ять днів.