Голова Одеської обласної державної адміністрації Ігор Палиця направив на забезпечення бійців, які несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції, 4,67 млн грн власних коштів. Пише Elise.com.
Про це сказано у звіті голови ОДА, наданому прес-службою обладміністрації. «Кошти спрямовувалися з початку серпня на забезпечення потреб бійців АТО - обладнання, матеріали, засоби захисту, техніку та інше», - відзначили в прес-службі.
Придбані, зокрема, 420 бронежилетів «Патріот» 4 класу, за чотири радіостанції IC-A24 і IC-F5026, а також 15 штук - IC-F16, ретранслятор, антени, комплектуючі - для 18 батальйону територіальної оборони. Крім того, автобус «Ікарус», автомобіль «Газель» і бензовоз для формувань Військово-морських сил, Нацгвардії, а також Військово-морського факультету Одеської морської академії.

Для добровольчого батальйону спеціального призначення Головного управління МВС в Одеській області «Шторм» - стаціонарні радіостанції Кenwood, автомобільні радіостанції Vertex - 3 шт., ретранслятор, комплектуючі. Для 28 Окремої гвардійської механізованої бригади - 50 переносних радіостанцій Vertex, 1 - автомобільну і ретранслятор.
Крім того, на кошти Палиці придбані для Військово-клінічного госпіталю Південного регіону сучасний рентгенапарат, організовано виробництво печей опалення (буржуйок) для Миколаївської 79-ї окремої аеромобільної бригади і батальйони «Шторм», у сприянні з морським торговим портом «Південний» виділені матеріали для противокуммулятивной захисту бойових машин.