Приймаючи замовлення на виготовлення і встановлення енергозберігаючих вікон, зловмисник навіть не думав їх виконувати. Тепер шахраєві загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.
До працівників ковельського міськвідділу внутрішніх справ звернувся житель району із заявою про вчинення відносно нього шахрайства. 51-річний ковельчанин вирішив замінити старі вікна у помешканні на енергозберігаючі. У серпні чоловік знайшов відповідну фірму. Зробивши заміри вікон, представник підприємства взяв 6925 гривень передплати. Однак замовлення так і не виконав.

Як з’ясували правоохоронці, представником фірми виявився 33-річний житель Житомирської області. Особливістю «виконання» замовлення була передплата у розмірі 70 відсотків вартості вікон. Нині до міськвідділу звернулося четверо ошуканих ковельчан. Загалом спритник обманом поповнив свій бюджет на 32 тисячі гривень.
Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.