Велика частина житлового фонду міста зведена ще років 30-40 назад. За цей час він під дією природних факторів, діяльності громадян поступово руйнувався. Багато під'їздів знаходяться у незадовільному стані. Це створює некомфортні умови для проживання громадян. Про це йдеться на сайті мерії.

Мешканцям будинків незручно ходити надщербленими сходами, триматися за зламані поручні чи дивитися на обдерті та помальовані стіни, розбиті вікна. Працівники житлово-комунальних підприємств поступово ремонтують приміщення під'їздів багатоквартирних житлових будинків. Так, нині товариство “М.Ж.К.” виконало такі роботи у будинку № 41 на проспекті Відродження.

Крім того, аби попередити попадання дощової та талої води у підвальні приміщення, працівники підприємства влаштували спеціальні лотки для її відведення біля будинків на проспекті Молоді, 5 а та 6.

Провели працівники товариства “М.Ж.К.” й роботи щодо очищення підвалів від побутового сміття. Такі роботи були проведені у будинках на проспекті Соборності, 13 а, 14, 19, 19 а, 21, 23, 25, вулиці Кравчука, 42.

У будинку на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 1 було проведено заміну частини трубопроводу мережі гарячого водопостачання в підвальному приміщенні.

Крім того, згідно графіка проведено ремонт внутрішньобудинкових електромереж та поверхових електрощитків в житлових будинках на вулиці Кравчука, 24, 38, Чорновола, 2 б, Кравчука, 16.

Читайте також: У Луцьку в підвалі багатоповерхівки - озеро