«Ігор Лапін «насидів» у Ковелі, а тепер втирається в довіру до лучан», - саме так про кандидата у Народні депутати України від 22 виборчого округу Ігоря Лапіна відзиваються його земляки ковельчани.

Результати опитування мешканців Ковеля показали, що Ігор Лапін у місті особистість досить таки відома. Багато з респондентів взагалі відмовлялися казати будь-що щойно почули про кого йтиме мова.

У біографії Ігоря Лапіна зазначено, що він народився в смт. Іваничі жив у Ковелі, однак балотується кандидат чомусь по луцькому округу.

Варто пригадати, що Ігор Лапін уже мав гіркий досвід походу на вибори у 2012 році. Щоправда, тоді він претендував на посаду міського голови Ковеля від Селянської партії - політичної сили комуністів.

«Я за його голосувати не буду нікагда в жизні. Добра там з його не буде, з того депутата. Якщо він пішов по батькових стопах, то з його там добра не буде».

«Ви не можете ніяк того Ігоря вигнати. Ви його гоните, а він йде – то в обласну раду, тепер йде вврех».

Зауважимо, що батько претендента на місце в парламенті Олександр Лапін свого часу обіймав посаду голови Ковельського міськрайонного суду, а у місті був більше відомий за прізвиськом «Саша Доллар». Ковельчани знають його саме так, мабуть, прізвисько говорить саме за себе.

Цей факт підтвердили й самі ковельчани, які розповідають, що за часів головування Олександра Лапіна у Ковельському міськрайонному суді служитель Феміди за гроші брався вирішувати багато питань.

«Корупція ето всьо син, брат, сват. Ну що говорити? На лапу дали – когось отмазав».

«Подивіться де він живе, і в яких хоромах він живе».

Напрошується висновок, що Ігор Лапін не йде по своїй вотчині, тому що знає, що земляки не віддадуть своїх голоси  за нього. Бо аргумент у ковельчан один – «Яка хата – такий тин, який батько – такий син».

Не виключено, що задля того, аби остаточно переконати лучан зупинити свій вибір на ньому, Ігор Лапін піде ва-банк. Наступним передвиборчим кроком кандидата може стати новина про його поранення у зоні АТО. Куди саме його буде поранено - лишається здогадуватися. Може, у руку, може у ногу, проте найефективніше на виборців вплине віртуальне поранення в голову.