У Любомлі вдруге проходить міська спартакіада. У ній беруть участь команди імпровізованих спортивних округів у складі працівників шкіл, учнів та їхніх батьків, а також команди трудових колективів. Як розповідають його організатори – очільники міської ради та райво, основна мета спартакіади – підняття іміджу спорту, пропагування та залучення до здорового способу життя, проведення цікавого активного відпочинку у місті. У майбутньому, сподіваються вони, популярність спартакіади зростатиме і юні спортсмени, дивлячись на старших, мріятимуть про перемогу у таких змаганнях. Пише Волинська газета.

Цьогоріч, у зв’язку із трагічними подіями на Сході України та в пам’ять про загиблих земляків, міську спартакіаду присвятили бійцям АТО. Щоб кожен пам'ятав і знав наших героїв-борців, на суддівському столі розташували траурні знімки загиблих, серед яких – кранівник нижнього складу Любомльського лісгоспу Анатолій Федчишин, також Сергій Киричук і Сергій Кушнір. Під час урочистого відкриття вшанували загиблих хвилиною мовчання. Жовто-блакитний стяг доручили підняти хлопцям – жителям району, учасникам воєнних дій на Сході України.

Спартакіада триватиме майже два місяці. Її програма охоплює такі види як стометрівка, метання гранати, стрибки у довжину, настільний теніс, кульова стрільба, шашки, волейбол, армрестлінг, дартс, міні-футбол, баскетбол.


У день відкриття відбулась першість із легкоатлетичної частини. Спортсмени показували себе у бігові на сто метрів, стрибках у довжину, метанні ядра та гранати. Честь лісгоспу захищали молоді спеціалісти – бухгалтер Ольга Зінчук, начальник нижнього складу Юлія Загура, майстер по відводах Олег Колацький, інженер з ЕОД Ігор Литвинюк, виборовши у підсумку друге місце.


Без сумніву лісівники – професія сильних і витривалих, тож загартованість і фізична підготовка повинна бути відмінною. Беручи участь у таких змаганнях, лісівники мають нагоду у черговий раз показати, на що вони здатні, та власним прикладом підтримати спорт і здоровий спосіб життя.