Покарати працівників ДАІ та суддів, які фальшували справи проти водіїв під час Майдану – з такою вимогою Автомайдан знову приїхав під будівлю Генпрокуратури. Пише 5 канал.

Учасники акції скаржилися: за 7 місяців жодного винного у неправомірних штрафах і позбавленні прав автомайданівців не покарано. Ба більше – вони досі на своїх робочих місцях. Протестувальники гучно кликали Генпрокурора, та той до них так і не вийшов. Від головного прокурора вимагали також притягти до відповідальності тих слідчих, які саботують розслідування справ.

Адвокат Автомайдану Роман Маселко обурений: "Прокурор, який прийшов від Майдану, не зміг до сіх пір розслідувати такі елементарні речі. Тому нас вже цікавить, чи буде покарано людей, які саботують ці справи. Також нас цікавить, чому до сіх пір не покарані судді. 84 судді виносили рішення про позбавлення прав абсолютно не по достовірних документах, і про це вони знали, і не покарано керівників які сиділи в департаментах адміністрації, МВС…"

Нагадаємо, саме напередодні, 20 жовтня, прес-служба Генпрокуратури України нарешті повідомила про направлення до суду першого обвинувального акту стосовно начальника відділення ДАІ за переслідування Автомайдану.