На придбання автомобіля для бойових завдань 45 тисяч гривень бійцям полку «Азов» надав народний депутат Ігор Палиця. Пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

За допомогою до нього звернулися бійці вказаного полку Вадим Крикун та Олексій Кушнір, дізнавшись, що депутат активно допомагає учасникам АТО - борцям за суверенну Україну. Зі слів військових, він швидко відгукнувся на прохання і бійці отримали кошти на придбання автомобіля, що використовуватиметься для бойових завдань на Сході. Планують придбати джип вартістю 3-4 тисячі доларів.

У коментарі журналістам ВН бійці розповіли, що у зоні АТО добровольці перебувають з 25 червня, були активними учасниками боїв за Мар’їнку, Іловайськ та Маріуполь. Попри те, що вони вже встигли багато побачити та відчути на Сході, бійці не опускають руки та готові надалі відстоювати єдність України.

На передовій, зі слів бійців, завжди існує потреба у техніці. Як зізнаються добровольці, тилова підтримка з боку волонтерів та меценатів помітна, однак Уряд, на жаль, присвячує не надто велику увагу добровольчим формуванням.

Читайте також: 

«Багаті повинні допомагати тим людям, у яких немає такої можливості», - Ігор Палиця

Ігор Палиця боротиметься з розтратою держкоштів

Курченко хоче вивести заарештовану нафту з НПЗ, - Палиця