Трудові колективи Волині та Львівщини дякують Президенту за фінансування шахти №10 "Нововолинська". Про це повідомляє прес-служба облдержадміністарції.

До облдержадміністрації надійшов лист-подяки Президенту України Петру Порошенку від трудових колективів - учасників будівництва передпускової шахти №10 "Нововолинська", в якому вони дякують Главі держави за фінансування цієї копальні. Зокрема, у листі зазначається:
"Ми, учасники будівництва шахти-новобудови № 10 «Нововолинська» висловлюємо Вам, Петре Олексійовичу, слова вдячності за особисту участь у вирішенні питання відкриття фінансування будівництва шахти № 10 «Нововолинська». За те, що в скрутні для країни часи, Ви віднайшли можливість та час прислухатися до життєво- важливих потреб шахтобудівельників західного регіону.
8 жовтня підписано розпорядження Кабінету Міністрів про затвердження титулу будівництва шахти № 10 «Нововолинська». І лише 16 жовтня, за Вашої підтримки, ми отримали документи для здійснення оплати виконаних робіт з будівництва шахти №10 , зокрема, для погашення заборгованості із зарплати шахтобудівельникам (понад 500 чоловік) з січня по вересень 2014 року.
Ми, підтримуючи дії Президента та Уряду, спрямовані на розбудову України та її енергетичну незалежність, в свою чергу, зобов’язуємось виконати завдання із ведення в експлуатацію першої черги шахти №10, з повною віддачею та усвідомленням важливості поставлених завдань".