В Україні стартували позачергові вибори народних депутатів до Верховної Ради та проміжні вибори до обласної ради. Відтак, о 8 годині відкрилися виборчі дільниці.

Голова дільничої виборчої комісії №071082, за адресою Кравчука, 35, Наталія Серафін розповідає, що роботу розпочали вчасно. Засідання комісії розпочалося о 7.15 ранку, на якому перевірили цілісність бюлетенів, скриньок, перерахували бюлетені й опечатали скриньки. Контрольна стрічка на бюлетенях була ціла. Пише інформаційне агентство Волинські Новини.

Зі слів голови комісії все обійшлося без порушень, і виборча дільниця відкрилася вчасно – о 8.00.

«Дільниця відкрилася вчасно, проспівали зі спостерігачами гімн і налаштувалися на добро, на хорошу хвилю», - каже Наталія Серафін.

Не завадило вчасній роботі комісії й переведення годинників, переконує голова комісії, всі члени виборчої комісії з’явилися вчасно, чим забезпечили проведення виборчого процесу.

До слова, дільниця № 071082, згідно з класифікацією - одна з великих. На дільниці зареєстровано 2380 виборців, п’ятеро з них голосуватимуть на дому. Відтак, на дільниці отирмали достатню кількість бюлетенів – 2400.

До слова, на виборчій дільниці - тепло. Тож, члени комісії кажуть, що рахувати голоси після закінчення голосування, холод не заважатиме.