О 2-ій ночі, 29 жовтня, у Луцьку невідомі спалили автівку кандидата в нардепи від «Самопомочі» Юлії Вусенко. Пише Lutsk.ua.

Як повідомила жінка, ворогів у неї немає, тому говорити про особисті чи професійні конфлікти, які призвели до таких діянь, поки що рано.

«29 жовтня, о 2-ій ночі до нас почали дзвонити у двері сусіди. Сказали, що горить автомобіль. Через вікно ми побачили, що це наше авто. На місце події прибули дві пожежні машини. Гасили довго, бо був очевидний підпал у двох місцях .Боялися не допустити вибуху», - розповідає жінка.

«В мене ворогів немає. Дзвінків з погрозами теж не отримувала. Я не думаю, що це пов’язано з особистим. Стосовно дільності партії «Самопоміч» та передвиборчої кампанії, теж не знаю. З парітями чи кандидатами не конфліктувала. Але є момент, пов’язаний з люстраційними кубами, які порилюднила «Самопоміч». В них підпадають під люстрацію голосувальники за «диктаторські закони 16 січня». До нас телефонували люди, імена яких були в цьому списку, - наголосила Юлія Вусенко та додала:

- Але я не думаю, що це якось вплинуло на їхню передвиборчу кампанію, бо знову на Волині пройшли ті ж самі нардепи.

Жінка наголосила, що відразу звернулася із заявою в міліцію. Наразі чекає експертизи, чи це дійсно підпал.

«Я хочу зробити публічну заяву, аби закликати міліцію максимально долучитися до цієї справи. Коли матиму підтвердження, що це підпал, тоді зможу заявити, що хтось ворогує зі мною. Лучан я можу закликати бути обачними, бо як мені розповіли пожежники, за два тижні у місті згоріло 5 автівок. І жертвами підпалів стали автомобілі публічних людей», - резюмувала жінка.

Нагадаємо, що Юлія Вусенко – кандидат в нардепи у списку об`єднання «Самопоміч» під № 36.