У Володимирі-Волинському депутати міської ради нагородили п’ятьох військових 51-ої ОМБ посмертно відзнакою «За заслуги перед містом». Пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Для того аби вручити нагороди депутати внесли доповнення до Положення про відзнаку міської ради «За заслуги перед містом Володимир-Волинський». Положення доповнили двома пунктами про те, що громадяни можуть нагороджуватися посмертно і про те, що у разі смерті нагородженого, якому за життя відзнаку та посвідчення не було вручено, або особа нагороджена посмертно - відзнака передається сім'ї такого нагородженого для зберігання як пам'ять.

Відзнакою міської ради «За заслуги перед містом Володимир-Волинський» нагородили героїчно загиблих під час бойових дій за державний суверенітет та територіальну цілісність України, проявлені героїзм та мужність військовослужбовців 51-ої механізованої бригади:

підполковника Спасьонова Василя Володимировича,

майора Хмелецького Віктора Івановича,

майора Полінкевича Леоніда Олександровича,

старшого солдата Упорова Ігоря Романовича,

оперуповноваженого відділу прикордонної служби «Біловодськ» Луганського прикордонного загону старшого лейтенанта Максименка Олександра Олександровича.

Таким чином, володимир-волинці вшанували усіх своїх земляків, які загинули за час проведення АТО на Донбасі.