Волинські правоохоронці оперативно затримали вбивцю. До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від жительки району. Жінка повідомила про те, що виявила в квартирі тіло свого колишнього чоловіка. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

«Правоохоронці негайно прибули на місце події та почали проведення першочергових заходів та слідчих дій», – розповів виконувач обов’язків начальника – начальник слідчого відділення підполковник міліції Олександр Могилецький. – Під час огляду тіла 28-річного власника помешкання було виявлено тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани шиї. Працівниками міліції відпрацьовувалось декілька версії того, що трапилось у квартирі.

За свідченнями знайомих, при житті потерпілий зловживав алкоголем, неодноразово висловлював наміри покінчити з життям, тому версія самогубства стала однією з основних, однак не відкидала й імовірність умисного вбивства.
Зрештою працівники міліції провели ряд слідчо-оперативних заходів, завдяки яким встановили причетність до злочину 36-річного чоловіка, який деякий час проживав із потерпілим. Підозрюваний пояснив, що вбив товариша під час сварки.

– На даний час чоловік затриманий. Працівники міліції продовжують розслідування з метою встановлення всіх обставин вчинення правопорушення, – повідомив Олександр Могилецький. – Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за вчинення злочину, передбаченого частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення до п’ятнадцяти років.