В СБУ заявляють, що актор Михайло Пореченков на Донбасі влаштував сафарі і розстрілював мирних жителів. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

"У нас є докази того, що Пореченков не обмежився тільки злочинами в Донецькому аеропорту, а він влаштував ще і сафарі, під час якого він розстрілював мирних жителів. Більше того, він сплатив кошти за це сафарі терористам", - сказав Лубківський.

За словами Лубківського, у СБУ є друга частина відео, на якій це "Сафарі" зафіксовано, він також пообіцяв його уявити телеканалу "112 Україна", як тільки закінчаться слідчі дії і це стане можливим.

"Тисяча доларів за особу, 50 тисяч було заплачено", - відповів Він на запитання ведучих про те, скільки ж коштує таке "сафарі".

Нагадаємо, тисячі переглядів у мережі набрало відео з участю Михайла Пореченкова, разом з бойовиками обстреливающего донецький аеропорт. За словами самого актора в ефірі ANNA-news, він приїхав в самопроголошену "ДНР" "підтримати хлопців". Тим не менш, пізніше у своєму Twitter Пореченков стверджував, що не стріляв у людей, а лідери бойовиків запевняли: кадри з озброєним крупнокаліберним кулеметом Пореченковим - це "кіношна зйомка", постановочні кадри, а в реальних бойових діях актор участі не брав.

МВС і СБУ вже порушили проти нього кримінальні справи за тероризм.

ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ