До любешівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про зіткнення автомобіля та мотоцикла. За фактом скоєння дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Досудовим слідством встановлено, що водій автомобіля «Фольксаген», рухаючись у напрямку села Лобна на перехресті різко розпочав маневр розвороту та виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення із мотоциклом «Сузукі». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди обидва водії транспортних засобів не постраждали, однак пасажир мотоцикла отримав тяжкі тілесні ушкодження. Без свідомості у важкому стані потерпілого доправили до центральної районної лікарні.

Любешівський районний суд Волинської області, розглянувши кримінальне провадження про обвинувачення водія автівки у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, призначив підсудному покарання - чотири роки позбавлення волі з іспитовим терміном два роки.