Знаний на Волині провидець Феофан Музика, який ще у 2010 році передбачив страшні для України події зі сторони Кремля в майбутньому, розказав про нове видіння, що прийшло до нього у ніч проти 15-го листопада.
В одкровенні йшлося про 16-те листопада. Нагадаємо, саме на цей день готувалася нова страшна хвиля агресії з боку Росії.
«Сьогодні мені прийшло видіння з приводу 16-го числа - бачив, що небо розбалансувало їхні думки і їхні дії. Вони це все перенесуть на інший час», - повідомив Феофан Музика журналістам нашого інтернет-видання.
«А 19-те число - в силі», - додав провидець.
Пояснити свої видіння волинський нострадамус не може, позаяк вони йому приходять поза його розумінням, як послання вищих небесних сил.
Нагадаємо, Україна очікувала серйогозного протистояння саме у неділю, 16-го листопада. На цьому напередодні наголошували ряд провідних державних діячів.
Довідково: Феофан Музика - астролог, нумеролог і провидець. Раніше чоловік передрік напад Росії на Україну, однак результатом, за словами пана Музики стане процвітання України та приєднання до нашої держави ряду північно-східних територій. Кілька місяців тому за видінням Феофана Музкики було написано ікону Божої Матері - «Луцької Покрови», зараз яка розміщена у Кафедральному Святотроїцькому соборі обласного центру.