Сьогодні на стадіоні «Підшипник» луцька «Волинь» зіграла контрольний поєдинок проти чемпіона Волині 2014 року боратинської «Ласки». «Хрестоносці» у п’ятницю зібралися після незначних канікул, які надали їм після перемоги над «Олімпіком», а вже сьогодні грали спаринг. Про це повідомляється на сайті команди.

У грі не брали участь футболісти, які викликані у збірні, а також Віталій Приндета, Дмитро Задерецький та Віталій Неділько, які відновлюються від ушкоджень. Останні тренувалися у загальній групі, але не поле ще не вийшли. А от Олександр Сваток вже прибув із молодіжної збірної України й зіграв другий тайм спарингу.

Безперечно «Волинь» переважала суперника і хоча питання рахунку не було основним у грі, але «волиняни» не змусили тренерів і глядачів довго чекати забитих голів.

Відкрив рахунок Матей – він технічно підсік м’яча над голкіпером «Ласки» після пасу Бабенка, який вивів Флорентіна сам на сам. Подвоїв рахунок у першому таймі вже сам Бабенко, який класно виконав штрафний із 25 метрів. Втретє у першому забив активний на правому фланзі Гуменюк. Додамо до цього поперечину після удару Маріотто і декілька сейвів кіпера "Ласки" після виходів віч-на-віч.

У другому таймі склад «Волині» майже повністю змінився, але голів у ворота боратинців від цього не поменшало. Цікаво, що усіх їх забив Алессандро Селін. На рахунку бразильця покер, а загалом «Волинь» забила у спарингу сім голів.

У понеділок лучани проведуть ще один спаринг, суперником буде цього разу одна з найкращих команд чемпіонату сусідньої Львівськох області – «Шахтар» (Соснівка).

«Волинь» - «Ласка» - 7:0.

Голи: Матей (28), Бабенко (32), Гуменюк (41), Селін (48,60,73,81).

Склад «Волині»:

1 тайм: Кичак – Сімінін, Жуніч, Шабанов, Нємчанінов – Федорчук, Бабенко – Мемешев, Гуменюк, Матей – Петров (Маріотто, 30).

2 тайм: Пшибило (Воробей О., 65) – Парцванія, Сваток, Новак, Шіщ – Стрижеус, Рогач – Воробей Р., Зінкевич, Федорчук (Маріотто, 55) – Селін.