Під час листопадової паузи свій навчально-тренувальний збір провела й збірна України U-16.  До неї було викликано гравця «Волині» Ярослава Деду.

Спочатку команда зібралася у Києві, а згодом вирішила на два товариські матчі до Данії. Про це повідомляє клубна прес-служба лучан.

У середу 12 листопада юнацька збірна команда України, складена з футболістів 1999 року народження, поступилася одноліткам із Данії із рахунком 0:1. Наш Ярослав Деда зіграв за команду Олександра Петракова другий тайм.

А от 14 листопада Деда вийшов у стартовому складі й забезпечив українцям перемогу.

Він відкрив рахунок у грі в першому таймі. «Пішов пас з правого флангу, я хотів бити «ножицями», але побачив, що траєкторія подачі незручна для цього й вдарив з лівої ноги в дотик. Влучив у верхній кут воріт», - розповідає Ярослав клубній прес-службі.

У першому таймі данці зрівняли рахунок, але Деда майже відразу вивів Україну U16 вперед. Він вправно виконав штрафний із 43 метрів – 1:2!

Відзначимо, що Ярослав Деда грав лівого атакувального півзахисника, хоча після дублю у ворота данців Олександр Петраков переведе «хрестоносця» на вістря атаки.