На сході  військовим дуже потрібен теплий одяг. Тому волинські активісти закликають розгребсти шафи, аби допомогти солдатам, - пише Нововолинськ діловий.

«Ваша шафа забита одягом, який ви давно не носите? А хлопці в окопах мерзнуть, у Донбасі вже сніжить. То зробіть так, як активіст Руслан Влодарчик: і порядок у шафі навів, і передачку для тербату зібрав», - повідомляють активісти.

Руслан Влодарчик написав у соцмережі: «Поспілкувався з нововолинськими та іваничівськими хлопцями з першого батальйону територіальної оборони «Волинь». Перебувають вони біля міста Дебальцеве. З того, що я зрозумів, не вистачає теплих речей (від голови до ніг).

Після розмови підійшов до шафи. Давно планував навести тут порядок. Почав перебирати і понаходив багато речей (кофти, спортивні штани, бавовняні футболки), які вже понад 2-3 роки не вдягав. Набралось до 20 кофт, футболок. На передовій вони хлопцям згодяться більше, грітимуть їх у холодну пору».

«Завтра ці речі занесу в Центр допомоги нашим військовим. Люди добрі, прошу, зробіть те саме: ПОЧИСТІТЬ ШАФИ - ДОПОМОЖІТЬ СОЛДАТАМ! ЇМ ПОТРІБНА ВАША ПІДТРИМКА!», - закликає активіст.