На Кіровоградщині жорстоко вбили одиноку матір бійця, який кілька місяців тому безвісти зник у зоні АТО. Правоохоронці затримали вбивцю по гарячих слідах. Він зізнався, що спокусився на гроші, які, на його думку, жінка мала б отримати від волонтерів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

35-річний Дмитро Панченко поїхав з дому на Донбас добровольцем ще в квітні, а в червні його мати отримала звістку, що військовий зник безвісти в зоні АТО. Але ця трагедія стала не останньою. Сусіди розповідають, що після зникнення єдиного сина жінка почала пиячити. Вона боялася самотності й часто запрошувала в гості сусідів.

 У міліції кажуть, що убив жінку через гроші співмешканець однієї з її подруг. Чоловік вирішив, що в матері зниклого бійця має бути сума компенсації, і, коли гості розійшлися, він просто зарізав жінку кухонним ножем. Але великими грошима не розжився: в хаті знайшов лише дві тисячі гривень.

Одразу після злочину він разом із подругою намагався втекти з області, проте був затриманий на автовокзалі Кіровограду.

Підозрюваному загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Хату, де жила жінка, опломбували. За господарством доглядатимуть сусіди, які попри все сподіваються, що син убитої  таки повернеться з війни.

ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ