Пораненого на Сході волинського бійця Віталія Ванюшина рятують у Кракові. У хлопця важке осколкове поранення, вирвані м’язи, сильні болі. Про це пише у соцмережі Фейсбук Наталія Ариванюк.

З 12 листопада Віталій проходить реабілітацію в клініці Святого Рафала в Кракові. Реабілітація розрахована на 90 днів, завдяки небайдужим людям зібрали кошти та оплатили 50 днів, а ще 40 залишаються неоплаченими.

«За цей невеликий проміжок часу у Віталія почались позитивні зрушення, почала по трохи розгинатися рука в лікті, а вчора почали реагувати пальчики! Тобто, є не тільки надія, а й реальні результати», - пише Наталія.

Залишається неоплаченими 40 днів реабілітації що складає  - 24000.00 злотих.

«На картку Віталія надійшло 7500.00 гривень. Дякую усім за зібрані кошти, перепости, за те що цікавитеся долею Віталія, завдяки вам він отримав промінь надії на майбутнє! Те, який був його моральний стан з "шантажуванням" ампутації руки можна тільки уявити, адже це все тягнеться з липня місяця», - додає активістка.

Фінансово підтримати лікування Віталія можна будь-яким зручним для вас способом, або на картку Віталія 5168 7423 0997 2721, або на рахунок самої клініки!