Кабінет міністрів на засіданні в середу, 19 листопада, розгляне демаркацію державного кордону з Росією. Про це йдеться в порядку денному засідання, запланованого на 12:00, передають «Українські новини».

Проект відповідного указу президента на засіданні уряду представить міністр закордонних справ Павло Клімкін. Також Кабмін має намір затвердити фінансові плани найбільшого виробника турбінного устаткування заводу "Турбоатом" (Харків) на 2015 рік і великого виробника аміаку і карбаміду Одеського припортового заводу на 2014 рік.

Уряд розгляне створення санаторію Служби безпеки України. Кабмін планує затвердити орієнтовний план законопроектних робіт на 2014 рік. Крім того, уряд має намір розглянути розпорядження про підписання угоди з урядом Китаю про надання комп'ютерного обладнання Секретаріату Кабміну.

Традиційно уряд розгляне кадрові питання, які представить міністр Кабінету міністрів Остап Семерак. При цьому оголошення про запрошення представників засобів масової інформації на засідання на офіційному сайті уряду відсутнє.