Комітет арбітрів призначив суддів на матчі 13 туру чемпіонату України. Зокрема поєдинок «Волині» із донецьким «Металургом», який відбудеться в Києві у неділю 23 листопада о 14.00, обслуговуватиме 38-річний арбітр ФІФА Євген Арановський.
Євген Анатолійович Арановський народився 13 жовтня 1976 року. Суддівську кар’єру він розпочав 1995 року. Матчі другої ліги обслуговує з 2000 року, першої – з 2005 року, матчі Прем’єр-ліги – з 2009 року. Про це повідомляє клубна прес-служба лучан.
Всього за суддівства Євгена Арановського «Волинь» провела 11 матчів, у яких здобула шість перемог, двічі зіграла внічию і тричі поступилася своїм суперникам. Крайній матч лучан, на якому працював цей арбітр – «Волинь» - «Дніпро» у першому матчі 1/8 Кубку України (27 вересня 2014 року, перемога лучан - 1:0).
У цьому сезоні Арановський відсудив 3 матчі в УПЛ та 2 поєдинки у Кубку України. При цьому арбітр показав 28 (!) жовтих карток, одну червону і чотири рази призначав пенальті.
Крім матчу у Кубку із «Дніпром» Євген Арановський судив й інший поєдинок лучан – проти «Зорі» у Запоріжжі (6 попереджень), який «хрестоносці» виграли з рахунком 1:2.
Крім того, восени Євген Арановський регулярно викликається на міжнародні матчі. Зокрема 16 листопада він працював на відбірковому матчі ЧЄ-2016 Азербайджан – Норвегія.
Асистентами арбітра у кубковій грі в Луцьку стануть Едуард Карапетян та Андрій Мотика з Тернополя.
Четвертим арбітром призначено Ярослава Козика з Мукачеве, він працюватиме й на матчі молодіжних команд, який відбудеться у суботу 22 листопада у Бучі (12.00).
Спостерігач арбітражу – Ігор Покідько (Полтава).
Делегат ФФУ – Віктор Безрук (Луганськ)