Мешканці будинку 25, що на вулиці Винниченка, в Луцьку, показали відео, як під їхніми вікнами до ранку «відпочивають» відвідувачі пивного бару «Карабас-Барабас». Пише Інформаційне агенство Волинські новини.

Відео про нічне гуляння мешканці передали в редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини сьогодні, 19-го листопада, аби до цієї проблеми привернути увагу суспільства.

«Ми неодноразово скаржилися в міліцію, міську раду, прокуратуру, що не можемо нормально вночі спати, однак приходять лише відписки. Усе що нам треба – обмежити режим роботи закладу, бо ж під вікнами до ранку чути крики, бійки, співи. В нашому будинку є багато людей старшого віку, це стрес, життя стає нестерпним, бо вночі не відпочити. Дійшло до того, аби я міг нормально спати, то в себе в квартирі, лягаючи, у вуха вставляю запонки», - розповідає мешканець будинку № 25 на вулиці Винниченка Петро Пінчук.

Відео знімали 8-го листопада і вночі із 17-го на 18-те листопада.

«День, Карабас-Барабас, усе спокійно, а вночі - зовсім інша картина. Ми зняли на відео декілька годин нічого життя цього закладу, а це - лайка, бійки, співи - те, чому вісім місяців ми пишемо скарги і намагаємося достукатися до міської влади, щоб вони обмежили час роботи закладу до 22-ї години. Тепер же в будні він працює до 3-4 ночі, а нам у цьому жити. Подивіться, будь ласка, це відео і ви зрозумієте, чому ми пишемо усі ці скарги і заяви», - йдеться у передмові до ролику, яке зняли мешканці будинку №25 на вулиці Винниченка.

Обережно! Відео містить нецензурну лексику.

Лучанин Петро Пінчук наголошує, що терпець вривається, і коли влада до них не дослухається, вони перекриють вулицю Винниченка: будуть безперестанно ходити пішохідним переходом в одну й іншу сторону, допоки їх почують.

Нагадаємо, про те, що лучани не можуть нормально спати вночі та бояться йти ввечері додому, бо під вікнами щодня збираються юрби молодиків напідпитку, які курять, лаються й ведуть себе агресивно, редакція повідомляла ще 27-го січня 2014-го року.

З того часу мешканці ведуть «переписку» з органами влади різних рівнів, але поки не досягли того, аби роботу пивоварні обмежили до 23.00.

Варто зауважити, що «Карабас Барабас» знаходиться в ТЦ «Буратіно», співзасновником якого є Володимир Романюк - син чинного мера Миколи Романюка. Окрім того, під час будівництва торгового центру, неодноразово були нарікання лучан на порушення будівельних норм.