Сьогодні у Луцьку на Театральній площі встановили інформаційний стенд з фотографіями героїв Небесної сотні. Подивитись на монтаж фотостенду прийшов Луцький міський голова Микола Романюк. Мер подякував активісту Ігорю Алексєєву та його дружині за їхню ідею розміщення банера з фотографіями молодих активістів які загинули під час подій Майдану.

З огляду на те, що банер з часом, під впливом погодних умов зіпсується, міською владою було прийнято рішення замінити його на інформаційний фото-стенд. Луцький міський голова наголосив, що окрім інформаційного стенду ще планується встановлення стели на меморіалі, біля могили Василя Мойсея. На якій будуть викарбувані прізвища волинян які загинули на майдані.

Встановленням інформаційного фотостенду займається фірма «Факторія». Вартість встановлення коштуватиме місту приблизно до 50 000 гривень. Банер «Небесної сотні» знімуть з газової труби одного з будинків комплексу луцького Кафедрального собору, та доправлять до луцького Краєзнавчого музею, де він буде зберігатись надалі.

Фотографії воїнів загиблих в зоні АТО, які розміщені поряд із банером Героїв небесної сотні поки чіпати не будуть. Але згодом і вони також потраплять до Луцького меморіального комплексу.