У Маріуполі на вул. Головіна в четвер близько 17.00 під час руху колони військових автомобілів стався вибух між двома рухомими автомобілями.  Як повідомляє сайт міськради Маріуполя з посиланням на дані прес-служби штабу АТО в місті, в результаті вибуху пошкоджена передня частина автомобіля "Урал". Пишуть Факти.

Двоє військовослужбовців отримали поранення легкого і середнього ступеня тяжкості. Вони госпіталізовані, їх життя поза небезпекою. Колона продовжила рух по маршруту. На місці події працюють слідчі групи СБУ та інших правоохоронних органів. Обставини події з'ясовуються.

У міськраді також повідомили, що протягом дня обстрілу з блокпостам і позиціях Збройних сил України не було. Зараз у деяких районах міста чутні звуки пострілів - бійці Збройних сил України відпрацьовують навички ведення бою на спеціально відведених майданчиках. Раніше місцеве видання "0629" повідомляло, що в Маріуполі близько 17.00 пролунав потужний вибух. Як пояснили в штабі територіальної оборони міста, на вул. Головіна військовий автомобіль підірвався на гранаті або фугасі.

"Подробиці події встановлюються, наявність потерпілих з'ясовується", - додали в штабі. Як повідомив "0629" керівник штабу АТО в Маріуполі Дмитро Горбунов, по вулиці рухалася колона автомобілів. Один з військових вантажних автомобілів вибухнув. В результаті події постраждало двоє військовослужбовців. З пораненнями легкого ступеня вони були госпіталізовані в одну з міських лікарень. До слова, у Донецьку "кіборги" вибили бойовиків з вежі.

ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ